How can you mend a broken heart

Sepertinya lagu terdahulu tidak banyak yang tahu… eh, malah tidak ada yang tahu kecuali mas hedi. baiklah, banyak yang bilang selera musik saya memang agak ajaib. ada yang dengan kejamnya bilang kalau ย style saya metallica tapi selera michael bolton ๐Ÿ˜†

dan melanjutkan postingan saya hari ini, entah mengapa saya rajin sekali. bikin dua postingan sekaligus dalam waktu satu hari ๐Ÿ˜Ž berikutnya saya persembahkan lagu yang sekarang sedang saya sukai. lagu ini aslinya dibawakan oleh Bee Gees dan dinyanyikan juga oleh banyak penyanyi lainnya. tapi saya lebih suka versi Michael Buble seperti yang di bawah ini :

I can think of younger day
When living for my life
Was everything a man could want to do
I could never see tomorrow
But I was never told about the sorrow
And how can you mend a broken heart?
How can you stop the rain from falling down?
How can you stop the sun from shining?
What makes the world go round?
How can you mend a this broken man?
How can a loser ever win?
Please help me mend my broken heart
And let me live again
I can still feel the breeze
That rustles through the trees
And misty memories of days gone by
We could never see tomorrow
No one said a word about the sorrow
And how can you mend a broken heart?
How can you stop the rain from falling down?
How can you stop the sun from shining?
What makes the world go round?
How can you mend this broken man?
How can a loser ever win?
Please help me mend my broken heart
And let me live again

9 thoughts on “How can you mend a broken heart

  1. Postingan sebelah? Wilson Phillips? Saya tau namanya. Pernah baca di majalah Kawanku jaman duluuuuuuuuu… punya tante saya sih. Bohong ๐Ÿ˜ณ
    ๐Ÿ˜†

    Kalo mas Buble sih.. tau doms. I’m just too faaaaarrr, from where you are, I wanna go hoooooomeeee *ditimpuk salah lagu salah nada*
    ๐Ÿ˜†

  2. Kalo ini sih tauu.. tapi yang Bublenya
    tuh kan belum lahir!
    Nice soothing song ๐Ÿ˜€

    Jadi maksudnya ini gimana kemaren In love song sekarang lagu patah hati?

    Free hug? ๐Ÿ˜€

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.