How can you mend a broken heart

Sepertinya lagu terdahulu tidak banyak yang tahu… eh, malah tidak ada yang tahu kecuali mas hedi. baiklah, banyak yang bilang selera musik saya memang agak ajaib. ada yang dengan kejamnya bilang kalau Β style saya metallica tapi selera michael bolton πŸ˜†

dan melanjutkan postingan saya hari ini, entah mengapa saya rajin sekali. bikin dua postingan sekaligus dalam waktu satu hari 😎 berikutnya saya persembahkan lagu yang sekarang sedang saya sukai. lagu ini aslinya dibawakan oleh Bee Gees dan dinyanyikan juga oleh banyak penyanyi lainnya. tapi saya lebih suka versi Michael Buble seperti yang di bawah ini :

I can think of younger day
When living for my life
Was everything a man could want to do
I could never see tomorrow
But I was never told about the sorrow
And how can you mend a broken heart?
How can you stop the rain from falling down?
How can you stop the sun from shining?
What makes the world go round?
How can you mend a this broken man?
How can a loser ever win?
Please help me mend my broken heart
And let me live again
I can still feel the breeze
That rustles through the trees
And misty memories of days gone by
We could never see tomorrow
No one said a word about the sorrow
And how can you mend a broken heart?
How can you stop the rain from falling down?
How can you stop the sun from shining?
What makes the world go round?
How can you mend this broken man?
How can a loser ever win?
Please help me mend my broken heart
And let me live again

9 thoughts on “How can you mend a broken heart

  1. we could never seee tomorroooooww
    but no one said the word about the sorrow…
    how can you meeeend a broken heart….
    how can you stop the rain from falling down…

  2. Postingan sebelah? Wilson Phillips? Saya tau namanya. Pernah baca di majalah Kawanku jaman duluuuuuuuuu… punya tante saya sih. Bohong 😳
    πŸ˜†

    Kalo mas Buble sih.. tau doms. I’m just too faaaaarrr, from where you are, I wanna go hoooooomeeee *ditimpuk salah lagu salah nada*
    πŸ˜†

  3. Kalo ini sih tauu.. tapi yang Bublenya
    tuh kan belum lahir!
    Nice soothing song πŸ˜€

    Jadi maksudnya ini gimana kemaren In love song sekarang lagu patah hati?

    Free hug? πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.